Utmaning!!!

Måste en än gång hylla migg jobb:)
Eftre att ha varit sjukskriver i tisdags så kom man till jobbet igår med nya krafter! Jag körde privatlektioner på förmiddagen och hade först en rysk dam. Hon hade aldrig stått på skidor förr och efter två timmar svängde hon ner för nallebacken! Sjukt kul att ha privatlektioner för man ser framstegen så fort! :D
Idag hade jag en två timmars privat för en annan ryss som senare visade sig vara ett snowboardproffs från finland. Men han ville nu lära sig åka skidor.
Han var bokad på "level 2", men visade sig vara sjukt mycket duktigare! Eftre ett åk så tänkte jag "shiiit, vad fan ska jag lära han??, det är ju han som måste lära mig".... Men sen körde vi på och det visade sig att det fanns saker att slipa på tillslut. Det blev skärande, kort och styrande svängar.
Men att köra skidteknik på engelska och förklara utjämning och kortsväng, var en utmaning i sig själv men jag måste säga att resultatet blev lyckat iaf.
Jag menar att det är sånna här dagar som man utvecklas och bara älskar att jobba!

Nu är det dax för sista skiishowen för denna perioden och framöver nu innebär det att torsdagskvällarna blir totaly free!
För övrigt så är den kommande helgen proppfull med aktiviteter. I morron bjuder chefen på tacokväll för alla, sen blir det födelsedagsferre för Challe som fortsätter med en, för hoppningsvis, rejäl utgång! Lördag-shopping i östersund och söndag- skogsåkning i tegefjäll...


För Åre i tiden ;)

Vilken fest....

Nu sitter jag här och är lagom deppig för att jag inte kan delta i kvällens utgång. Tisdag=tisdagsklugg i vanliga fall, men jag sitter här och käkar medocin o halstabletter. Dagen skulle vara lugn, men jag har ändå lite svårt att sitta still, så jag har handlat, städat, tvättat, doktorbesök och så har jag hunnit med att vara lite sjuk med filmtittande och glass iaf!

Men så till vår lilla tripp som blev av i eftermiddags! Vi packa bilen full med skidlärare och drog till Järpen. Där la vi beslag på secendhand affären och leta fram alla sjuuukt fina prylar som vi ska klä oss med på måndag, då det är dax för årets stooora skistar personalferre! ;D Det är ju, som sagt, dansbands tema.
Vi är sex stycken som har hittat på något alldeles extra... ;) Jag loovar, vi kommer bli sååå fina!
Bilder och avslöjanden kommer efter måndag!

image68
Kanske lika heta som "hert-Jonnys"???

Sommartankar...

Idag är jag hemma från skidskolan och kurerar mig. Som sagt så är jag dunder förkyld och ska bege mig till farbror doktorn och kolla min klump till hals.
Men imorses vaknade jag av konstiga tankar om framtiden.


Jag fick lite smått panik när jag kom på att jag måste tacka ja eller nej till mitt sommarjobb om två veckor..
Whaaa jag vet verkligen inte vad jag vill... Det finns ju inget finare än Svenska sommaren när vädret är på topp. Men om man kollar tillbaka på sommaren 2007 så blir man helt skakis!! Varför stanna i Sverige och se ännu en sommar regna bort, (med största sannorlighet iaf..)???? Men samtidigt finns det ju inget bättre än västkusten, en fin sommardag.... Åhhhhh vad ska jag göra?! En sak är ju säkert, man kan ju inte förutse hur sommarvädert skall bli. Vad kan man hitta på i varma utlandet en sommar ist. trooo? Egentligen vad som helst..

Helt säkert så kommer svaren att visa sig inom en kort period! :) Nu ska jag slänga i en maskin tvätt och sen gå och ragga en filmkompis och en film samt köpa massa glass innan jag beger mig till v-centralen.*

Attjo, prosit!!

Så har vinterförkylningen hoppat på mig med, eftersom varenda en har vart snorförylda här uppe så har jag bara väntat på att den ska hoppa på mig också! Så med en hals som knappast kan användas för sväljninga har jag tagit mig igenom dagen på jobbet!
Dock har det vart en ovanligt bra måndag. Denna veckan går jag nämligen privat. Jag har alltså bara privatlektioner, vilket är superkul!!

Nu väntas snart besök på en lång rad igen! Elin, Karlsson och Challe väntas dyka upp inom loppet av 2 månader, superkuul! ;)
Nu är det clinic som gäller, och idag står "skidlärar engelska!" på schemat! Kan jag behöva ta del av ja...


Australia day party!

För er som missat detta, så var det alltså Australiens nationaldag igår! Mina tankar går först tillbaka till där jag befann mig för ett år sedan. Då stod man i Darling HAbour med 200 000 andra och fira rejält... Men gårdagens firande var inte helt fyskam heller!!
Eftersom Gabbis hus består till hälften av Aussies så blev det en äckta BBQ ferre där men en äckta "Bondi beach lifeguard" som underhöll. Det bar vidare till BYgget och jag o Charlotte snackade oss in på listan och slapp kön igen.. Yeeeesss....
Sen var det lite sheikisheik på Bygget innan vi tröttna o kom på den briljanta idén att vi skulle lifta hem... Först stanna en mörk bil med mystiska folk i, så vi avstod, bil nr. 2 som stanna var polisbilen.. Vi dumpa den med.. tillslut fick vi napp och kom hem helskinande:)

Så över till mitt besök och helgens skidåkning. Det har snöat hejdlöst mkt i helgen och det finns ny pudersnö i överföd! JAg o papps mf.l har hållt till i skogarna mestadels och det har vart saatans bra åkning helt enkelt!


vurpa..                                                  Kickan vurpar oxå..

Puder..

Det har snöat ännumer!
Hela natten.
Nu kommer solen.
Skogsåkning i tottbacken.
Hela dagen.
Fan, jag som skulle vila...
Det får jag väl göra när jag blir gammal,
O gråhårig..

Ajaj fy o usch!!

I morses skulle vi varta uppe med tuppen och åka skidor, men eftersom min papps o co. inte är det snabbaste så stack jag ut med lite annat folk. Men efter ett åk så är smärtan ooollidlig! MAn kan inte fatta att det kan göra så ont på en så lite plats på kroppen...
Min knöl under lilltån har vuxit till det dubbla och trycket från pjäxan gick inte att stå ut med längre. Så näst intill gråtfärdig springer jag in till, numera mina polare, på sportbutiken och ber dem att slå ut pjäxan med sin fulla kraft!!
Han tar även en snabb titt på min fot och han konstaterar att jag "böör inte åka skidor på minst 3 dagar", så foten hinner hämta sig.... "Annars blir det troligtvis sjukskrivning.."
Nooooooo.. när ska jag ha tid med det?!
Saaatanigatan! Det som skall bli en kanoon helg nu!.. Jaja vi får se hur mycket vila det blir :/


Men eftermiddagen har ändå vart ok, och jag har haft pistvisning för mina besökare, som följdes av afteskii. NU är det time för resturangbesök och, som valigt, fredagsutgång!! :)

heeelt okeej!

Idag fick jag o Carro den briljanta idén att vi skulle, tillsammans, ta upp våra snöbollgrupper i Nallebacken. Nallebacken är för övrig en barnbacke, men av brantare slag. Vi tänkte att "om det får lita fart, så blir det lättare att komma ut i plog. Shhit vad vi slet för att få ner dem. Först var det slussning som gällde och tillslut fick vi åka ett galet tåg ner med en ungen bakom sig, en mellan bena och en i varje hand..... Så nu har vi lärt oss att man inte skall överskatta 3-åringarnas förmåga att lära sig bromsa med hjälp av brantare backe...

Eftermiddagen var jag, och två till, uppsatt på privatlektioner. Men eftersom det var noll bokningar så sa bossen att vi skulle ut o bränna i backarna ist. Det hade vi inte något imot, eftersom det snöat heela dagen! :) Sen blev det afterskii med papps o co. och nu laddas det för skiishow to night!


Besök!

Sista jobbdagen för veckan i morron!
Morrondagen kommer att börja med morronträning, sen blir det jobb och efter det har familjemedlämmar anlänt till Björnen! Så helgen kommer bli någolunda lugn (med undantag lördag kväll, då det ska firas Australia day med bbq och home party :S).
Jag ser såå  fram imot att mitt besök fixar middag varje dag, och jag behöver inte laga ett dugg! :)
Såklar skall det bli superkul att åka skidor i dagarna tre med dem och dra med dem ut till skogs! Det kommer även bli bad, resturangbesök och mys...Yääh

Igår var det bygget, som sagt, och det blev en hejdundrande förfest med Lena och hennes lundskompisar och malmönation. Det bjöds på trubadur och allsång. På Bygget var det dock på tok för mycket folk, så det gick knappt att röra sig! Thanks lord för att studentveckorna är över snart! ;) Att folk armbågar sig fram och trampar tårna av dig, hör inte till vanligheten, och det är inte OKEJ!

Sweet dreams'


tindrande tisdag!

Denna veckan har inte vart någon annan lik när det gäller förhållandena i backen! Förra evckans snöande har resulterar i ett, näst intill, perfekt underlag vad gäller skog och pist! Idag har det dessutom vart minus 10 och stråålande sol! Eftersom jag har lyckan med mig så har jag fått "level 3" Ungdom denna veckan och de älskar skogsränning! Så tur för mig.... :D

Men kylan sätter sin spår, så med stelfrusna fingrar och tår avslutar vi arbetsdagen med en studentafterskii på bygget! Där träffa jag även Lenafena som är här och härjar! Så nu bär det av till Tegefjäll och deras stuga för förferre och tisdagsklubben.

I söndags var det ju ett födelsedagskalajs som gick av staplen på blåkulla! Sabina blev 20 bast och det firades såklart med maaassa tårta, och lika många shot till födelsedagsbarnet;)
 grattisgrattis!!

skogsränning

Dagens sammanfattning:
Sol, nysnö, minus 6, skogsåkning, nya student gäster bla. Lisa och Lena, gulasch, mulning, ledighet, afterskii, utvilad, trevliga telefonsamtal, tårta, födelsedagskalas and soon sunday @ dippan.
Helt enkelt en klockren dag.

lift                       vurpa                 liftåkningMitt första visitkort!!

I veckan fick jag en bunt med mina första visitkort ever! Känns som att man samlade ett vuxenpoäng där! ;) Jag fick också användning för dem på direkten. Jag delade ut dem till alla i min vuxengrupp och sen kom det sms från dem och de tacka för en underbar vecka! Så det var kuuul! :D
Veckan har annars varit goo, underbara grupper och gött i backen. Julgransplundringen i onsdags blev kalas, det bjöds på oxfilé och potatisgratäng och den var det julklappsbyten, allsång och tomtar.
 Fredag igår, som vanligt var det skidskoleavslutning och sen skidlärar afterskii, kvällen fortsatte med fördelsedagsferre och utgång.. BWO spela på Bygget. Dock kom jag inte så långt, för jag höll mig till födelsedagsferren, men jag hörde att det vart ett satans draag!
Idag har jag en skidfri dag, känns som det var dax efter 14 dagar på skidor. Så nu ska vi bege oss ner till byn och jag ska "banka" ut mina pjäxor i verkstan för det gör satans ont på en knöl på fossingen!
Ikväll blir det lungt och jag hoppas på att det blir middag på någon resturang och en riktig chill kväll*

I lördags..

image45
image46

Gillar läget, helt enkelt!

Tisdagsklubben igår, tema "färgglatt"..... Synd att jag inte har ett enda plagg som är extremt "färgglatt" med mig hit.."
MEn kvällen drog igång iaf. och det var både för-förfest och sen förfest på torpet. Eftresom det hände en liten "olycka"  (berättar snart) i backen i går så skulle jag ta det relativt lungt... Vilket jag lyckades sådär med.. Men om man säger såhär, så var jag nog lugnast av alla oss igår :) Ett framsteg josefin...
Eftersom tisdagar är säsongarnas "egna" utgångsdag så blev man lite depp när 1000000 studenter hade bildad en stökig kö utanför när vi anlände... Men väl inne var det lajbans som vanligt!

Idag hr vart en dag där allt rullat på finfint, inga mammaor i staketen, o inga kids i liftspåret... utan alla elever  har gjort framsteg, och det är alltid kul att se!! För övrigt så har det snöat satmycket hela dagen!! Goood!
Ikväll blir det Björnens årliga julgransplundring.... Inte för att jag är jättepepp nu, men det får jag se till att bli snart! För det skall bli stormiddag och julklappsbyten (något drickbart) och rim... Resturangen där alla ska hålla till ligger en bit upp i backen, så när vi ska åka hemmåt gäller det att hoppa i pulkan och blunda..
Jo, just det ja.. igår kördet jag med en grupp i backen och lyckades på något sätt sätta mig på svanskotan igen så jag tuppa av, och vakna av att en liten unge slog på mig med vanten.. "frööken vakna, vad gööör duu" hahhah jag svimma nog bara i några sek.. men det gjorde så inutihelvete ont så det bara svartna för mig.. :/
Jaja..Nu kommer snart påhälsning och det ska bli kuuul!!

Nepp, dax för lite powernap och laddning!

Förretsen, vi ska ha skistars stora personalfest den 4 feb och årets tema är "dansband", så om någon har något bra förslag på vad man ska ha på sig, så tar jag tacksamt imot det<!!!!


Det var en gång en dam som plöjde ner barnområdet...

Det har vart en ovanligtbra måndag i skidskolan ändå... Måndagar brukar annars var de mest kaotiska dagarna med försvänna barn och tillkommna barn och fel i listor osv.. Men idag klaffa allt finfint ända fram till min sista lektion..
Som tur var fick jag o Micke ha lektionen tillsammans, för den bestod av 10 utlänska gäster som aldrig sett skidor förut.. Jag fick tillslut koncentrera mig på en engelsk dam som inte kunde röra sig på skidorna överhuvudtaget.. o då menar jag röra sig genom att gå på platt mark liksom.. Men efter myycket slit så fick jag upp henne i barnliften och vi åkte upp 10 m typ.. Sen skrek hon och slängde sig åt sidan och åkte rätt in i staketet som avgränsar barnområdet och drar med sig det tillsammans med diverse svampar, tomater och björnar..
Kidsen skriker o jag skriker o hon skriker.. hahhaha  sen hamnar jag i ett asgarv och kan inte sluta skratta...
Fan vad jag måste bli bättre på att hålla minen.. men det såg så inutihelvete roligt ut...
Kvällen har vi tillbringat i wm:8an, och dagens tema på clinicen var "problemlösning".. Lärorikt säger jag... :)

I morron blir det tisdagsklubben på bygget med alla galna studenter och denna gången skall det inte bli någon efterfest Josefin!! OK?!


Kabinbanan i kvällssolen

image44

Skador...

Dagen började kanon med att jag, soffan, davvan, challe o gabby var i backen vih halv tio snåret. Jag bränner lundsrappet ner me mina favvo skidor (som jag för övrigt får  låna hela säsongen) och underlaget är peerfeekt!
Men precis innan jag ska svänga in till liften kommer det en satans bitch o bränner rakt in i mig så jag flyger åt helvete och mina skidor flyger åt andra hållet.. Fuck! Såklart landar jag på min svanskota och jag kan säga att om det gjort ont innan, så har jag ontontinihelvete nu!!!! Vad ska okontrollerade fartdårar i backen att göra?!!
Resten av dagen var det upp och ner som gällde och underlaget  och det blev en knon lunch på ullådalsstugan.

I em har jag vart o gjutit sulor till pjäxorna som ska göra så att jag får bort min onda knöl på foten. Just nu ser det ut som jag har 11 tår.. I hope it will be better! :9
Jaja nu har jag fått klaga av mig lite!
Idag startar studentveckorna och Åre invarderas av studenter från närofjärran... Så nu är det ju säsongarnas uppgift att dra ut och representera orten.. ;)

Besök väntas nu på söndag och sen hoppas jag att jag får besök den 31 oxå!! Häng på alla som vill!!
NU väntas filmnight och ladda inför morrondagen..

Bästa skiddagen!

Jajamen, med nysnö, sol och sanslöst bra skidåkning har dagen passerat alldeles för fort!

Helgen startade redan igår...

Skidskoleavslutning, pizzamiddag, förfest på torpet, mycket folk, vin, taxi, bygget, dans, sång, kebabmacka, efterfest, sov, frulle, låna supersharp skidor, bränna, dröm, sol, lunch, bränna, afterskii, shoppa ny jacka, hem, trött, taco...

Min helg hittlls i korta drag helt enkelt...
Som sagt så har dagen vart en dröm skiddag och det har åkts på ett par sjukt goa skidor. Ska försöka flirta med hyran så man kan få ha dem hela säsongen!...
För övrigt så gjorde jag ett inpulsköp idag o köpte en ny skidjacka för alldeles för mycket pengar, men den var ju såååå fin. Men nu blir det till att käka snabbmackisar o ketchup ett tag! ;)
För övrigt så träffa jag stadiums chefer vid kebab-mackestället inatt.. Jag hitta tillslut fram till trollhättechefen och började styra upp ett samarbete mellan intersport och stadium.. men det sluta med att jag blev utbuad och alla dissa min mckinly jacka.....;)

Jaja, så kan det gå.... NU ska jag på tacokväll en trappa ner och sen blir det LUNGT! För i morron startar studentveckorna här och då blir det motsatsen till lungt.


"Hej, Hur mycket kostar en liter energi?!"

Okeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjj... varför står det "skiishow i björnen ikväll kl 20.00" på Åre tv just ju... Jo, kanske för att det skall vara ett jäkla skiishow där, och jag skall delta.. men vet lika lite som du, vad det är jag ska göra. Ibland känner man att energin inte existerar och önskar att man bara kan få köpa lite i affären. Iof kan man ju köpa godis, men det är ju inte sånn energi jag vill ha. Jag vill bli pigg, nu!

Iaf . så kan jag ju beraääa, det jag vet, om vår lilla show.. Det är ju som bekant "familjeveckor" här i björnen och då händer det väldans mycket saker. Våran show går ut på att alla skidlärarna skall åka med pannlampor i olika formationer och som våra maskottar. Jag skall bla. vara Doris (en fet kossa). Det kommer oxå bjudas på en-skidas-show, thaiskii, dubbelskidan osv.. Visst låter det nice? Det skulle vara nice om vi bara var informerade om vad vi ska göra, och det skulle vara nice om vi fått träna mer än En gång.. Åhhhh

Ok, nu ska jag sluta gnälla och trycka i mig en kexchoklad, så jag får lite mättad energi iaf! Måste säga att dagen, för övrigt har vart sviin bra! Det har verkligen hänt något med mina elever "under natten". Alla åket sjukt bra idag, och det är alltid kul att se att det går framåt:)
Sen fick jag reda på att jag skall ha en väldans "intressant" grupp nästa vecka. Jag skall ha, håll i er,....
7 vuxna ryssar, 2  vuxna danskar och ett down syndrom barn.... i samma grupp.. LÄTT.................

Sooovvva!!

Please låt mig ligga kvar i sängen! NU sitter man här och proppar i sig frulle och gäspar i fulla drag!
Ja, de var Bygget igår med förferre på Panget och även fast man gick in med inställningen, "nu ska jag ta det LUNGT" så blev det partaj på högsta volym iaf.. Men kul var det, Petter lira ett tag och i princip alla Åres säsongare var där! Onsdagmornan LÄR inte bli roliga i framtiden heller!

NU ska jag ut och sätta barnbanerna med alla nallar, svampar och tomater. Sen blir det några timmers jobb och dagen kommer väl avslutas med clinic i wm:8an. Dagens tema var tydligen problemlösning och undervisningsövninger! Kan jag behöva en smula av!
Vad blir det för lek med mina snögubbar i dag troo?! Hunden och benet kanske???? :)
Sätt fart Josefiiin!!

upponer dag!

Var inte jättesugen på att kliva upp i morses ocg dra sig till skidskolan. Solen höll nämligen på att gå upp och det var minus 5 grader, plus att det precis snöat, så jag bara kände hur gääärna jag ville ut i backen o bränna själv!

Men icke. Första och andra gruppen gick finfint ändå! Men efter lunch var det dax för ungdom level 2...
"kan ju bli hur bra som helst tänkte jag...." men icke (igen). Gruppen bestod av 2 engelsmän och två svenskar. De ville lära sig åka "fint" och parallellsvängar. Grejen var bara den att när vi kommit upp i backn så början engelsmännen snacka om olika krafter man använder i en sväng och hur de påverkar oss osv..
Inte heelt lätt att förklara det på min "svengelska".....
Men efter att ha babblat på lite om gravitations kraften, så ser det ganska nöjda ut...
Lektionen börjer lida mot sitt slut, och vi drar upp i liften.. Men när vi kommer upp har bara 3 st hängt på.... satan!
Efter ett himla väntande och spanande så fick jag tillslut tag på den försvänna eleven och kunde andas ut..

Phu säger jag bara... Eftersom det är familjeveckor här i bjönen så är tempot extremt denna månaden. Alla kvällar denna veckan är det träningar, uppvisningar och clinics.... Men i morron blir det iaf tisdagspremiär på bygget med Petter som underhåller! Gratis för alla säsongare oxå, wohoo:)


Juust det ja, idag har vi hinnit med att stor shoppa med, jag unna mig bla, denna mycket efterlängtande och sucktande hjälm från Sweet! I lovet it!  Efter att ha provat ALLA hjälmat i hela Åre så fastna jag bara för denna..... Men efter lite övervägande med min plånka så slog jag till helt enkelt!
Nu ska jag hugga in på min fläskfilé gryta och vara lite social!

"TAck och adjö, massor med snööööööö!!"

Brutit svanskotan?!!!

Ok, jag kan inte sitta, inte ligga och knappt stå..... Fuck...
Så kan det gå när man ger sig ut på en löjlig, fjantig, ful och äcklig snowboard och åker upp in en låång satans backe... Helt plötsligt så åker helveteskanten in i den fula snön och smääääshh... så sitter man där och har svanskotan intryckt in i magen typ...... Faan...

Jajamen jag har åkt snowboard idag, vi var 3 blåbär plus Fanny (snowboardlärare) som gan oss iväg.. Första stoppet var nallebacken där man stod i en satans kö och knödde med sina, föredetta, 5-åriga elever... Efter att alla elever hade fått sig några rejäla skadeglädjeskratt eftersom "fröken" trillade 10 ggr så gav jag upp och övertalarde Fanny att ta oss upp i ankarliften...
BTW...........Det gick som det gick och nu sitter man här och har saaatansinihelveete ont i aset...(fast nu känns det redan lite bättre när man fått avreagera sig lite)  
Brädan hamnar nu på hyllan ett tag och jag håller mig till skidor.. Funderar på att testa telisar nästa helg ist!! :)
Bra idé va?

Framtidens glajjer??

image36
Är det fredag så är det på Bygget så är det.... Kvällens tema var såklart "sanslösa solglajjer"..

 

Jajamen, fredagen var en fullspäckad dag, lekioner hela dagen, sen blev det skidskoleavslutning och efter det var det raka vägen till aftrskiin. Efter en en tallrik makaroner var det dax för en go förferre med björnen gangsters.. Där bjöds det på live musik i form av Ullis och hennes 3-manna manskör + gitarrist! Kanoners, måste jag säga.
Som vanligt "avrundades" kvällen på Bygget..........


Idag var det upp med tuppen som gällde och ut i backen... Men eftersom vi inte var super pigga + att det snöade och blåste satans mycket, så gav vi oss mot byn och fiket, efter några åk. Eftermiddagen spenderades på HC och följdes av en rejäl shoppingtur på ICA. Det var taco som stod på menyn ikväll.
Så nu ligger man här, trött och mätt som en get och undrar om man skall orka åka snowbord i morron?!...... njaa

kändistätt i björnen!

För alla kändiskåta och alla som vill anteckna så:
Jajamen, inom en veckastid har HAns Fallén, Kristin Kaspersen, Petter och självaste Carola susat förbi oss i backarna här i Årebjörnen! Iof är det inte så konstigt för tre av de fyra har ju anknytning hit så... Men ändå!

NU har jag pricis vaknat efter en och en halv timmes djup sömn. Min dag har vart, minst sagt hektisk, och den är inte slut än.
3 bra saker idag:
1,Det har snöat heela dagen!! Jaaa, det behövs!!
2, Det kom bara ett barn till min snöbollegrupp idag! Jäääh, de andra hade "ledig dag".
3, Träningen inför skishowen drog igång i morses och det var kuul.

3 minder bra saker som hänt idag
1, Mitt element är sönder!! Neeej.........
2, Jag kommer tvingas åka baklänges och snurra på skidor iklädd en feeet kossa-kostym (huvudet är så stort att jag inte orkar hålla upp mitt egen innuti det typ.. + att synen är obefintlig.....
3, Kvällsträningen börjar snart, vilket jag är feeeett omotiverad till.... Vill bara ligga under denna filt heeela kvällen.. Gäsp!

Fina, fräcka, fiffiga ,finuliga, fantastiska Fredag i morron!! Jaaaa, det innebär skidskoleavslutning, afterskii och utgång!!

I love skiing!!

Åhh, måste bara berätta hur sinnessjukt gött det var i backen ikväll!! Nypistat och ingen is så långt ögat nådde!! Jag och Sofia fick turen att åka med en av Åres grymmaste åkare och han gav så mycket bra tips så nu vill jag bara åka åka åka!!! Mitt adrenalin ligger fortfarande högt och jag vill bara att klockan skall ringa nu, så man får hoppa upp och åka meeer!!Nästa gång skall jag dock skippa jobbkläderna.. Ingen hitt att smita före i liftkön med de på sig..

Fan vad hurtig jag låter..  jaja man får vara glad så länge man har energi liksom..
sweet drems & godnatt


Dobre!!

Hur mågra gånger har jag sagt "dobreeee" idag tro?!
-Många, kan jag lova. För alla som inte vet, så betyder det "bravo" på ryska, och eftresom Åre har invarderats av rika ryssar denna veckan, så används det ordet flitigt i skidskolan! Denna veckan är det allts full rush, vi har permiär på vår "ski-show" nästa vecka.. och det innebär hård träningar mårnar och kvällar för alla! Men sueperkul är det, och tur ä'r väl det!! :) Ikväll är det också dax för en annan internutbildning med alla skidlärare i hela Åre. På dagens schema står det "storsväng".. Vi får de var detta leder!


LIte updates från nyårsafton då...
Kvällen börja lungt och sansat på blåkulla (ett personalboende här i björnen) Vi käka riktigt go middag och sen var det mingel som gällde. Plötsligt kom det mer folk, och mer och mer.... tillslut var vi ca. 100 pers och det var lite smått kaotiskt, men ingen brydde sig om det utan det var " skaffa -sig- ett -dansutrymme- och -släpp- loss -ännumer, om möjligt" som gällde. Klockan blev 12 och ett kolosalt fyverkeri exploderade på himmelen. Så var det helt plötsligt år 2008!!Nu ska jag hoppa i mina ääälskade underställ igen och mot träningen........

2008 here I come!

I mitt huvud:
Bara för att man, för en gång skull, får sova till 10, så vaknade jag nu iaf.... Trött som en get och inte direkt taggad på att gå ut och åka rullbandet med 5 st. 4-åringar idag.............Men det är bara att hoppa i understället och på med the big smile.......... Vi slapp iaf vår första lektion idag.... kan behövas... för jag undrar i mitt stilla sinne hur vissa av människorna från igår skall,överhuvudtaget, kunna resa sig upp idag.......  Jaja inte mitt problems..
Shit, nu är det verkligen år 2008 och det känns som att det kommer bli ett grymt år, helt enkelt!! Jag hade två nyårslöften ja.. ett var mer seriöst än det andra.. Det Första går ut på att jag bara skall  göra saker som är kul, och som man trivs med.....eller grejer som leder till roliga saker! Typ som att bo i Åre..
Det mindre seriösa löftet som alla skidlärarna skåla på var att "vi skall aldrig spy bakom en gran under lektionstid"............ Det skall iaf jag hålla, vill jag lova!!
Nu kom min rumskamrat hem... hon har väl vart på någon efterfest tills nu... måste få ur henne lite skvaller, och sen dra till jobbet!  Men en utförlig rapport om nyårsafton kommer sen....RSS 2.0