GI food...

Jag lovar, jag har aldrig vart så säker på något som jag har vart idag.. fast nu ska vi inte ta ut någon seger i förväg.. men jag har iaf klarat min första dag som GI-ätare finfint! NU är det seriös GI-käk som gäller i sommar!

Det bäste är att man får ära skaldjur och aioli hela dagen lång, om så önskas:D Låter ju inte allt för svårt.. dock kommer jag sakna glassen!!

Måste bara berätta om min favvo skola som jag är på nu, när jag kom i morses så kom ett tio tal barn springande på skolgården och gav mig en kram, efter de kom skolans alla lärare fram( 6 st) och hälsa mig välkommen!
 I klassrummen sitter de som små ljus och på fritids hade jag hand om tre barn, som också de, lekte som små drömmar! Jag diggar helt enkelt lantskolor hårt!

De två små knorrarna!

En fika dag med knorrarna..
Idag har vart en finfin dag!! Morronen började med att min älskade farmor hade bakat bullar och det blev en storfika. Sen förtsatte turen ner till Kakan och hennes, nu 6 veckor gamla, knoddar! Jag hade glömt att man kan vara såå liten.. En hand lika stor som min tumnagel och en näsa lika liten som min näsborre.....ooohh vilka sötingar!!
Sen blev det promenad runt stan och mycket prat och skvaller. Turen avslutades på Nordis med en smaskig glass...

För övrigt så är de gamla "järngänget" fulländat nu när Challe och Lisa åter satte sina fötter i Väners i morses. Så ikväll får det bli rejunion på promen! I wil be there. Imorron är det coctailpartaj som gäller.. men jag har inget att ha på mig!!! Måste kolla runt lite o se vad man kan hitta...men kul ska det bli:)

Känner på mig att det kommer bli en klockren helg!

Mysdag!

Sköndag - det är vad denna dag har varit...
Det är riktigt mys att åka iväg ibland med farmor och farfar och bli lite bortskämd :) Idag har vart en sån dag...
Det har ätits gott och det har shoppats mycket. Det har shoppats presenter i alla dess former och en hel uppsättning med underkläder, sockar och krimskrams. Tillsist hitta jag en drömmobil som nu är i mina händer:)

Resten av veckan blir det jobb o jobb.. menmen snart är det ju iaf heelg igen:D Denna helg skall jag spendera hemma! Första helgen hemma på 6 månader! Mmmm...

En skööön dag!

Idag har vart en behövlig, sköön dag med ledighet. Men schemat har vart fullproppat ändå. Det har letats mobil, lunchat med jos o mala, det har hunnits med besök på vårdcentral och till sist en veva i löparspåret. Jag är nöjd och inte ett dugg jobbsugen.
 Imorrn blir det också ledighet, men då är det en kärringrunda på Ullared som står på schemat...
Present inköp och skoköp ska genomföras iaf:)

Mobben i plurret..

Ja, så har man ingen mobil då.. de var nämligen så att den ville bada i Davids toa.. Faaan... Men oandrasidan började den bli sleten o gammal.........
Jo helgen i Växjö, var minst sagt, händelserik... Efter att ha totaldeckat på tåget mot växjö så kom jag fram lagam till bar dax. Vi gick till ett skönt ställe och mötte upp resten av ligan från Åredalen. Det blev mycket snack och något glas rosé mellan varven.. Sen var det läggdax och laddning för lördagen.
Lördagen tillbringa vi i city med shopping, lunch och minigolf turnering:) (Jag kom iaf inte sist;) Sen var det hem o svira om för att sedan inta Davvans lägenhet för grillförfest.... Detta resulterade i:

Min mobbe hoppa ner i toan och är nu obrukbar och en motorcyket välte över mitt ben, trots detta spatsera hela ligan ner till utestället Loft och det blev dans o sång.....


image120Nya tag och nya krafter gäller nu, för en ny vecka är på insprång... Är sådär sugen på att jobba faktiskt... :/

Uttrååååkad!!

Ok, jag vet att det blir vad man gör det till, men grejen är att det finns INGET att göra i Väners! Fiken stänger sex, de utestället som fortfarande existerar funkar, om man har lust att dansa loss med sin morsa eller farsa...  och affärerna som är belägna i staden kan jag räkna upp på en hand.

Jaaa, jag är sjukt pessemistisk just nu, men jag längtar så till place där man kan gå ut och där det alltid är något på gång, ett place där folk inte dömmer ut en och där man kan klä sig efter känsla och inte riskerar att bli granskad och uttittad. Jag längtar helt enkelt efter en stad med hålligång i. Ett ställe där man bara kan hänga, strosa och vara på utan att falla ihop på vägen av uttråkning.
 
 
Tur är det att sommars är på ingång och att man har goa vänner som livar upp:) Hoppas så på Växjö i helgen!


image119
Saknar er!!

Sommarkänslor!

Tiden har gått extremt fört sedan jag kom hem från de Jämtlänska skogarna och Åredalen. Det har hunnits med att få rejäla sommarkänslor, och sommarfeelingen har legat på höög nivå!

Det har grillats och picknickats på alla tänkbara ställen och tider, det har badats och det har tillomed hunnits med att fira födelsedagsbarn. Mitt uppe i sommarfeelingen har det jobbats myycket. Inte mins denna veckan är schemat fett och jag skall försöka visa en femma vart skåpet skal stå..;)

Underbar helg avverkades ute på västkusten, där det blev kuliga återseenden och kalajs. En sak är säker och det är att på västkusten skall jag, någon gång,  i min framtid bo. Kan inte få nog av detta ställe!image115
Premiärgrill i Annas nya hus!image116
grilltider  på Skräcklan
image117
Mys i Kungshamn

image118
En sommartröttisHoppas på en mini Årerejunion i Växjö i helgen.. :)

Hemma i Väners....

Ja, vad ska man säga, Väners är sig likt in i minsta detalj... har det hänt något under 5 månader tro??......
Noooo no no.. allt är som det alltid har varit....
(undantag min vän och hennes nykomna knoddar)
Sen man kom hem har det vart saknad, längtan och tvättning som gällt. Ok, man har hunnit träffa en hel del goa vänner, samt jobbat heeela dagen på dagis.. (Jiiippii)........not,... ok det är ett jobb iaf...

Jo, en sak är säkert och det är att ibland står tiden still på ett ställe, samtidigt som den blixtrar förbi på ett annat...
Gråtkalas

Jag hatar avsked. Igår var den en och annan tår som fälldes, idag likaså, vill inte äns tänka på den kommande kvällen..  Tåget från Åre rullar om ca en timma och hela tåget kommer fyllas av sedementala säsongare.
Resten kommer, för hoppningsvis, stå på stationen och vinka, redo att ge sig av de med, så småningom..
Säsongen 07/08 är över i praktiken men alla minnen rullas upp innanför näthinnan hela tiden...
Kan inte bärga mig till nästa säsong!
NU är det Väners som står på tur och alla trogna vänersbor... ses snart vänner.


Sakna..

Sista natten i Åre, varför skall tiden gå så fort när man har roligt? Tur att det kommer en vinter till.....

Just nu känner man sig som den rikaste människan i världen. Rik på vänner, lycka och oförglömliga minnen.
Jag kommer sakna... sakna så in i bomben!!!

SOMMARFESTEN!!!

Jaaaaaaaaa, Åres största fest gick av stapeln igår, o saaatan vilken fest!! Vissa började förfesta elva på morronen, andra klockan tre och vissa vid fem, liksom vi. Hela Åre invaderades av indaner, sopor, kanibaler, ostar, morötter, sopor, cowboys, sagofigurer och mycket mycket annat... Man kan minst säga att ingen var sig lik................:)image110

Det var på Dippan festen ägde rum och det var så fullt med folk så väggarna kunde sprängas vilken sekund som helst... Musiken var dröm och stämningen var helt enkelt på topp.... Måste nog utse kalajset till Årets förstapristagare..


NU är det bara sorgedagar kvar då man ska säga hejdå till en hel Åre-nation... Saatan vad man kommer sakna..

RSS 2.0