Klirrat o klart!

Jomenvisst, Nu var det bokat och klaart! Den 30 september styr jag och Lott, Fia, Soff, och Carr nosen mot Asien! Stoppen planeras att bli Thai, Laos, Kambodja, Vietnamn, Malaysia, Bali och tillslut Thai igen!
Baaahhh vad overkligt skönt det skall bli att byta ut den svenska, blöta hösten mot värme och lata dagar. :D

Såå..Den 21 Dec. sätter vi våra brända fötter på svensk mark igen för att, några dagar senare, åter bosätta oss i Åredalen och avverka ett antal månader i rappen, ravinen och susarbecken igen!Nu befinner jag mig o Bovall.. regnet öser ner, det är kallt som satan och jobbet kallar inom kort... Vart är sommaren???

Tillbaka igen!

Japp, jag vet, min blogg har vart stendöd ett tag, vilket beror på en massa orsaker, det har helt enkelt vart full rulle och min hjärna har njöt sig med att spara bloggandet tills..nu.

Sommaren har inletts med stora steg och sköna helger har avlöst varandra. Efter en galet bra kickoff med alla skööna skeppetfolk förra veckan, så kändes det som sommaren var igång på riktigt! Back bakom charkdisken med skinkor, ostar, sallader och masssa skvaller o igenkända ansikten runt sig kunde man inte vara mer än taggad inför en ny sommar på sveriges västra sida.

Men över till midsommar -08.
Öland var placet i år och dit bar det i Soffan gula lilla fara tillsammans med annat gott Årefolk. Efter en skön kväll i Växjö med mycke reseplanering, bar det ,tidigt på fredagen, av till Borgholm för firande. Efter att ha installerat oss i en klockren stuga, granne med strand hotell, så var det dax att upptäcka staden. Sen averkades en galen kväll med mat, sång, lekar och myycket dans tillsammans med 2500 andra people på Strand hotell. Helgen fortsatte i samma tackt och avslutades på söndagen med en hejdlös bilkö och sjukt trötta huvuden. Sängen var guld värd när man tillslut nådde Väners!I morron är det dax att ta fram feta väskan igen och styra flyttlasset ut mot västkusten. Så nästa vecka väntas mer jobb, lite besök från Åre och en del kalas:) Ett nytt kapitel inleds.............

Sommarplaner!

Saker börjar falla på plats:)

Det är mycket planering i luften nu vill jag säga!! När? Var? Hur? Vilka?? Men med sommarschemat i ena handen och massa datum i andra, så var det dax att planera, byta och beställa.
Nu bär det av till Öland på MIdsommar, där boende och en hejdundrande midsommarferre än utlovad! Ska bli kul att se något annat än Smögens proppfulla brygga!

Långreseplaner är också i full gång, och om allt går som det ska skall resan vara bokar och klirrad innan de närmaste två veckorna! Thai, Kambodja, Laos, Vietnamn och Bali står på schemat! Det är bara att hoppas att allt går som planerat!!!


Så till helgen, den har vart relativt lugn, och mycket skön! Efter en go grill hos Karro i fredags bar det av till Götet för shopping och båttur på lördagen. Det blev  en del sommarprylar inhandlande och en tur på havet! Söndagen spendera vi tillsammans med 10000 andra vänersborgare på skräcklan, och längtan ut till kusten var stoor!
Nu väntar en ny vecka, och jag är absolut inte jobb sugen! 
Om jag fick bestämma skulle jag dra till Sthlm på inflytt.ferre eller ligga på bryggan hela veckan och äta jordgubbar... men nopp... just a wish.
NU är det sovdax för fröken J iaf!"

RSS 2.0