Tillbaka igen!

Japp, jag vet, min blogg har vart stendöd ett tag, vilket beror på en massa orsaker, det har helt enkelt vart full rulle och min hjärna har njöt sig med att spara bloggandet tills..nu.

Sommaren har inletts med stora steg och sköna helger har avlöst varandra. Efter en galet bra kickoff med alla skööna skeppetfolk förra veckan, så kändes det som sommaren var igång på riktigt! Back bakom charkdisken med skinkor, ostar, sallader och masssa skvaller o igenkända ansikten runt sig kunde man inte vara mer än taggad inför en ny sommar på sveriges västra sida.

Men över till midsommar -08.
Öland var placet i år och dit bar det i Soffan gula lilla fara tillsammans med annat gott Årefolk. Efter en skön kväll i Växjö med mycke reseplanering, bar det ,tidigt på fredagen, av till Borgholm för firande. Efter att ha installerat oss i en klockren stuga, granne med strand hotell, så var det dax att upptäcka staden. Sen averkades en galen kväll med mat, sång, lekar och myycket dans tillsammans med 2500 andra people på Strand hotell. Helgen fortsatte i samma tackt och avslutades på söndagen med en hejdlös bilkö och sjukt trötta huvuden. Sängen var guld värd när man tillslut nådde Väners!I morron är det dax att ta fram feta väskan igen och styra flyttlasset ut mot västkusten. Så nästa vecka väntas mer jobb, lite besök från Åre och en del kalas:) Ett nytt kapitel inleds.............

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0