Snart helg!!!

Ohyeh, det är med en hatkärlet jag har begett mig mot jobbet denna veckan. Grupperna jag har haft har vart av varierande stil. Det har gått från storböl till rammel, slagsmål, beröm, gapskratt och kaos. Allt i en ända stor röra. MAn kan säga att det har vart en hatkärlek till jobbet denna veckan. Krävande..

Piratferren som gick av stapeln i tisdags var riktigt lyckad. Massa pirater intog Torpet och det var en del slagsånger och segelhissande. Gårdagen bjöd på storhandling, brödbak och storkok. :) Nöjd är man iaf efteråt! Så kom dagen idag. Morronträning. KAllt!!! MEN satan vad vackert det är. Skutan lyser rosa av solen och allt glittrar. KAn vara värt att gå upp tidigt bara för att få se det liksom! JObbjobb och sen skishowtime igen... Helt ok, men måste erkänna att det känns heelnice att det är sista gången nästa vecka!

HElgen är på ingång också. JAAA!! Imorron blir det skidlärarefterskii med bowlingturnering! Wellwell... upp till bevis vilken avdelning som skall ta hem priset! Annars vankas galakväll i morron med finfindresscode och resten av helgen  lär det bli skidor för hela slanten!
Såå ser läget ut och så får det bli!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0