Sluuutspurrt!!

Japp, så var man inne på sistsista veckan här i Åre. Tror typ att det skall bli 20 % skönt att komma hem och 80% lessamt att lämna dalen... Det ska bli skönt att komma hem och se alla väners-bor och lilla staden, det ska bli skönt att ta det lite lugnare med kalajsandet på ett tag, och det skall bli skönt att komme hem till garderoben! Dock skall det bli oliiiiidligt sorligt att lämna alla sköna people här, det skall bli konstigt att inte proppa i fötterna i pjäxorna och dra ut i det underbara landskapet.... och det skall såklart bli tomt utan all självklar lyx,- vad gäller käka ute, de klockrena kalajsen och alla livsglada människor!

OK, i lördags var det dax för "skutsjutet" eftersom vi hade tillbringat kvällen innan på en hejdundrande bartömning så passade ypperligt att vara åskådare den dagen. Skutsjutet är alltså en stoor störtloppstävling som alla kan vara med i, i olika klasser!:) Det var mängder som hade klätt ut sig ocg det var bra drag i hela byn. Dagen slutade med sveriges största afteskii på torget! Nice helt enkelt!
image109
Doris och Doris laddar!


För övrigt så har dagarna gått ut på att säga hejdå till den ena efter den andra och något åk i backarna... ända tills idag...
För idag konstatera vi att det knappast går att ta sig ner för backarna då man måster parrera mellan jordhögarna som uppkommit i den 17 gradiga värmen. Detta skall vi dock utnyttja i morron då det är dax för "turiståket" .
Detta går ut på att man packar en rygga med diverse drycker i, man hoppar i blades(!), och surfshorts på det, -----
----och pang så har man en sjukt bra förutsättning för en helt galen dag i de slaskiga backarna tillsammans med de återstående säsongarna. Fortsättning följer..........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0