Nya pjäxor!!

Idag har vi jobbat sååå hårt, alla skidteacher! Vi tog två åk i wm:6 an och sen bänka oss på ett topp café med varm choklad och fick dessutom betalt för hela dagen! Yääh:)
Men väder förhållandena har dock inte vart så bra idag.. det har duggat hela dagen och allt har vart sååå grått!.. Men i Backen var snön ok, och det gick att ligga på riktigt bra iaf! Hoppas på Mer snö snart! Kylan skall komma tillbaka i helgen!



Äntligen har jag fått mina dream thang12 superheat HEAD pjäxa!! Den är svart o guldig och sitter som gjutet! Yäääh, får bli premiär i morron med den!
Jag hämta också ut ett par, inte lika vackra, kängor... Har kängor någonsin vart snygga? jaja
-
Ikväll är det dax för mer jobb! Vi ska he en "samarbets-mötes-julfika" med alla som jobbar i hyran, och efter det blir det bad och bastu på Holiday!


Även fast man inte gör så "jobbiga" saker hela tiden så jobbar man ju ändå, men i morron och ända fram tills söndag är vi leeedddigaa!!!! Kan inte fatta att en sovmorron bara är en natt bort just nu!! Dagarna ska vi spendera i backarna och lära oss systemet och alla hemliga skogsvägar!!!
På lördag är det även julmarknad på torget som måste hinnas med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0