Långa dagar på G..

Jopp, även norra Sverige går mot ljusare tider och det innebär att nästa vecka börjar alla liftar ha öppet en och en halv timme längre. Det stänger nu 16.30 och detta gör att vi jobbar till 16.30!! HUR ska man orka?!!

MEN...Veckan som kommer är rix FM vecka och då ska det hinnas med några afterskiier och utgångar som gästas av morgonzoo gänget och diverse artister! :) På fredag kommer M.Uggla och lirar på bygget med hans gamla dengor...

Jamen hur har då helgen varit hittills..
I fredags så åt alla taco tillsammans i omklädningsrummet och det förljdes av Födelsedagskalas för Chalottentotten på Torpet. Det blev, som väntat, inte helt lungt för alla och vi som tog oss vidare till Bygget insåg snabbt att det var "the poodels" som stod på scen den kvällen... NOOO... men drag blev det iaf. och kvällen avslutades med lite efterfest. Men i går vakna man och vinden veen utanför fönstret..
"mmmm gött", tänkte alla bakfulla Årebor, och det blev film och pulkaåkning som gällde. Idag är det därimot soool, minus 15 och mycket snöö så nu väntar skogarna i Tegefjäll.

I morron är det årets pesonalferre som väntar, och förberdelserna är i FULL gång! :) Bilder kommmer....:)

Kommentarer
Postat av: elin

kan inte bärga mej tills jag får se din outfit!!

2008-02-03 @ 12:55:21
URL: http://elineeriksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0