Metropolen ÖStersund..!

Jomenvisst, idag har det vart en heldag i "storstaden" Östersund. Alla på fyran vaknade en smula bakis i morses och möttes av doften av nybakta scones! Elin var morronpigg och hade bakat! Tackaar!
Våran chaufför anlände (iform av Gabbis bror) och bilen rullade iväg. Det blev lite shopping, mest utklädningsprylar till de olika temafesterna som väntar och lite annat småttogott.. Fika och lunch hanns såklart oxå med:P
Vi styrde vidare mot bion. Filmen "Australia" avverkades. Myycket bra film måsta jag säga!! Rekomenderas!

En liten resumé om gårdagskvällen... Mats fyllde 25 bast och de börjades fira vid långbord på werséns med finfin mat! Sen bar det vidare till PAnget och senare mot DAhlboms. Helkul kväll, och som vanligt var det bra draag!!

Puckel dax i morron! Clinic för atlla skidlärarna. Skall bli kul, men lite nervös msået jag erkänna att man är! HUr gör man egentligen? Träning och utgång skall oxå hinnas med... MEn nu väntar sängen. Tror aldrig att mina ögonlock har varit såhär tunga som det tycks vara nu!


Så godnatt everybody. Picks skall snart komma upp också!


Kommentarer
Postat av: Lisa Bergström

Baby! Du verkar ha det bra! Tänker på dig! Bryt inga ben nu och locka med några fräschingar till Visby i sommar ;) Love u

2009-01-18 @ 16:14:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0