Hääär snackar viii........

NU förstår man varför man har valt just Åre som arbetsplats. Solen steker. Backarna är underbra, alla människor är glaada! JAg är gladglad! För nu är skidåkningen som bäst. Det pirrar liksom i hela kroppen. Ja, det är som ett finfint rus JApp, jag är i extás!

Ohja, dagarna som fötflutit har inneburit ledighet och extrema förhållanden. Det snackas om att detta vädetfenomen som rått skall vara helt omöljigt att förekomma i februrari! Vårvärme, solgropar i snön och massa finfin skidåkning!! Men det mysitiska som vädergudarna oxå bjudit på är att det har vart minus 18 i dalen och plus 8 på toppen....  Så det har vart toppturer som gällt! Förutom massa skidåkning så har helgen bjudit på afterskiibowling, middagsbjudning och galafest. Ikväll vankas Dippan och söndagsklubben! Ledighet råder i morron oxå nämligen! För denna veckan gästjobbar jag igen men eventgänget och hållet i trådarna vad gäller skidtävlingar och morronskiing!

Så om ni inte har något bättre för er så passa på att ta svängen om Åredalen och testa på apprilskidåkning nu i början av februari:)


Kommentarer
Postat av: elin.e

får gåshud av den beskrivingen

2009-02-04 @ 12:42:54
URL: http://elineeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0