Östersundsshopping!

Jag har nog aldrig vart så glad över att få gå in i en H&M butik och bara fylla en korg med hårnålar, smycken, linnen, cremer, smink, skarf, underkläder och annat smått o gått som inte Åre har så bra tillgång på.

Japp, det var att hoppa upp med tuppen som gällde i morses för att bege oss till storstaden Östersund! Eftersom det blåste storm utanför fönstret så kändes det extra bra att hoppa in i Marias fullproppade bil och sen bar det av med gasen i bott. Det blev en efterlängtad Mcdonalds lunch och massa shopping, fika och stros. Mycket mysig stad måste jag säga!

Gårdagen var som alla andra fredagar är, lektioner och skidskoleavslutning. Sen var det hem och snbbduscha o hoppa i piratutstyrseln. Johanna och Sofia fyllde år och det firade stora delar av Åre på Blåkulla! Det kom alltifrån Pirater till papegojjor. Mycket trevligt.
 


Ikväll väntar kläppenparty, men med tidig hemgång för imorron är det tidig skidåkning som gäller. Solen skall lysa och det ska klättras upp och åka puuudeeeeerrrrr :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0