Baksidan av skutan...

I förrgår så var det dax... den berömda turen till Huså skulel genomföras. Detta innebär att man tar sig upp på toppen och åker offpist ner på baksidan... Många har snackat om det, skulle det vara överskattat tro?!?!
Men NONO, det var det bästa åket i mitt liv!

Tillsammans med 15 andra skidlärare gav vi oss av, först tolkande efter skoter, upp på toppen. Som på beställning bröt solen igenom och himmelen blev klarblå....
Vi knalla ett tag och tillslut kom vi fram till ett ställe där det var dax att styra skidorna neråt. INte en människa hade åkt före oss och man fick göra sina "egna" spår i lössnön, precis som man ville:)

Kan man bli hög av skidåkning...Jo, jag tror det nu iaf! För shiiit vilken kick man fick.. OM man inte förstått den innan så fattar man nu varför man valt att jobba i Åre och ingen annan stans!!! image104


image105För övrigt har det hänt en stor sak till här. Björnen har stängt och alla har nu flyttat in mitt i byn! Så det har packats och städats och sagt hejdå till ÅreBjörnen för i år! MEN idag öppna det backarna ett tag för all personal så det har åkts och det har bjudits på grillning i backen :)

Nu bor jag alltså på "Åregårdarna" mitt på torget och njuter i fulla drag helt enkelt!
Om en timma börjar skidlärargalan, vilket går ut på att folk ska nomineras i alla kategorier och det skall ätas trerättern.. Yummii!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0