Första julbordet!

Igår gick den första personalmiddagen av stapeln. De var hela björnengänget som deltog, vilket blev ca 60 pers typ!.. Vi starta i backen och fick,i mindre lag, påbörja en hård men rolig tipspromenad genom området. Det ingick drinking stationer och pulkatävlingar... Vårat lag, som någon hade döpt till sam-laget, förlorade ganska så rejält, men rättvist ska det fan vara, så vi gick till båtten med detta och fick lite jumbopriser tillslut..;)
Kvällen förjdes av ett dukat bord med en laxbakelse till förätt och ett enormt julbord till middag. Efträtten blev alla slags praliner från Åre chokladfabrik somt en cake.. Prcken över i var att en lucia kom in och svängde runt med sitt dragspel, så det blev en rejjäl allsång... som senare urartade i diverse snapsvisor..

Dragspelande lucia!

Delar av värt bord..

Mätta och glada!



Idag var det tidigt upp som gällde och det var mkt info om alla grupper vi ska ha samt tävligar, afterskii med kidsen osv..Man förstod ganska så snabbt att "snöbollar och "snogubbegrupper" inte är såpopulära.. De är 3-4 år och har aldrig stått på skidor.. Jag bara känner hur svettig jag blir redan nu!! Men jag tror att en blandninga av vuxna o kids blir nog bäst!
  Men tillslut iallefall fick vi åka lite skidor här och kolla in systemet mer. Arbetskläderna fick vi också äntligen och på ryggen står det, nytt för i år, "skii school and skii guid" :) SÅ internationellt! Picts kommer..
Ikväll har jag vart på apoteket och köpt allt mot magkatarr, -inte så kul... Så idag blir det till att chilla gärnet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0